Discoteca Barcelona dels Anys 80/90

Consulta l'agenda de concerts
Sessions Indie, Pop, Rock a BarcelonaVeure vídeos
Descobreix la nostra galeria de videos i gaudir de les millors actuacions
Galeria de fotosVeure fotos
Et mostrem una selecció de les millors fotografies d'actuacions, artistes, ambient, etc. Una bona manera de tenir una idea de la nostra sala.
Radio Indie, Pop, Rock a Barcelona
A small sample of the artists who pass through our room this month

Finals del 2013 sorgeix Tarantos Club, Mas i Mas l’empresa que gestiona l’espai va apostar per una nova línia i identitat de la sala nocturna de Barcelona. Fins aquell moment, la sala, en el seu horari nocturn, era una discoteca centrada en la música dels anys 80 i 90, el pop i les sonoritats més comercials. Amb l’aparició de Tarantos Club, l’espai es va apropar a les sessions de djs i bandes d’estils musicals més alternatius i independent com el soul, rock, surf, indie amb una molt bona rebuda per part del públic barceloní.

Una discoteca que porta la música dels anys 80 y 90 a Barcelona

De les sessions de disco, Tarantos Club, comptà amb un planter de djs residents de primer ordre, com són; Hal9000 – 2006 va ser L'any en què va començar l'Odissea per Hal9000; on va començar a punxar a la sala BeCool, Dipòsit Legal o el Fantàstic Club. Des de les més guitarres brutes, fins el so més Britpop, passant per l'Indie més contundent a l'electrònica més actual. És difícil mostrar-se indiferent a una de les seves sessions. Glass Hat – Déu beneeixi l’heterodòxia. A mig camí entre el músic, el “punxadiscs” i el showman sense complexos i exhibidor, extreu art d’allò quotidià i converteix les seves sessions en una celebració de les últimes dècades de la música popular dels 60s, 70s, 80s, 90s i d’estils com el pop, rock, indie, el house, el dance, el nudisco. Bulma Beat - Les nits de dimecres estaran a càrrec d’una de les djs més estimades del nostre país, apostant pels sons més eclèctics –des dels 70s fins l’R&B, el rock, el pop, el house, el nu disco o l’EDM, entre altres–. Dj Kerito – Des de la seva arribada a Barcelona fa uns anys, no ha cessat en la seva intenció de transmetre el seu amor per la música a tots els mortals. La seva principal motivació és fer gaudir la pista de ball i empènyer-la al moviment sense pietat a través dels millors temes indie, el rock dels 60s i 70s pels moments més psicodèlics, els hits electrònics i ballables dels .Joe Cabana – Dj amb un rang de gèneres tan diversos que és impossible saber amb què ens sorprendrà a cada moment, donant regna solta a la seva imaginació i llibertat de reinventar-se contínuament, combinant la seva faceta més clàssica amb la més avantguardista.

No et perdis la nostra discoteca a Barcelona

Tarantos Club presenta totes les nits els 365 dies de l’any a partir de les 00:30h les sessions més underground de Barcelona al voltant de la música pop rock més popular dels anys 80 i 90, i d’estils més alternatius i independents com el soul, surf, indie. Nits per donar-ho tot cantant i ballant sobre la pista de la nostra discoteca!

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2024 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats