HISTÒRIA

Quan Mas i Mas es va fer càrrec de Jamboree i Tarantos al maig de 1993, les dues sales van recuperar l'esperit amb què aquest espai llegendari havia obert les seves portes fa ja més de mig segle: aconseguir que el ball i la música en viu convisquessin en perfecta harmonia. Des de llavors, som tant un club de jazz & flamenc en directe com discoteca o, el que és el mateix, dos llocs on es pot gaudir de diferents passis de bons concerts i, sense canviar de lloc, ballar al ritme de la millor selecció de r'n'b, hip-hop, dancehall o de la millor música rock-indie que es pugui escoltar avui a Barcelona. Per alguna cosa vam ser pioners a la ciutat a presentar una oferta pensada per a tots els que vulguin ballar i alhora gaudir de la força magnètica de la música negra -a la pista del Jamboree- i del rock alternatiu -a la pista del Tarantos Club, a la qual s'accedeix per una escala interior-.

Obrim de dilluns a diumenge, de mitjanit a les cinc de la matí -les sis del matí els divendres, dissabtes i vigílies de festius-, i comptem amb una clientela heterogènia, formada tant per barcelonins com per visitants de tot Europa, d'edats compreses entre els 20 i els 35, al Jamboree, i de fins a 45 anys al Tarantos. Som al centre de Barcelona -a la plaça Reial-, molt a prop de la Rambla i de l'estació de metro de Liceu.

Dos ambients per -màxim- 10 €, amb els millors DJ de la ciutat.

Les pistes de ball de Jamboree Dance Club i de Tarantos Club estan obertes, sense excepció, els 365 dies de l'any. A més, comptem amb una plantilla de discjòqueis residents de la categoria dels millors clubs d'Europa.

Al Jamboree Dance Club, els amants del hip-hop, el funk o el soul poden moure al ritme dels plats de DJ Yoda, tot un referent del sector, que ha compartit escenari amb figures de les pistes nord-americanes de la talla de the magnificent jazzy jeff, Maseo (de la Soul), Guru Jazzmataz, Premier, .... Flavio Rodríguez, un especialista en l'escena de r'n'b amb una carrera notable també com a cantant; Dj Eley un clàssic i resident a la nostra sala mestre del dancehall i hip-hop. Mastie, un dels DJ habituals de la sala, o el sempre sorprenent Muly. També comptem amb les  residència de dj’s de la talla de Dj Pol 24 kts i Dj Kunta K.

És digne de destacar els dijous al Jamboree que després de més de cinc anys la nostra festa BcnOrDie s'ha consolidat com un esdeveniment obligatori de la ciutat comtal, pilotat pels nostres residents Dj Yoda i Flavio Rodriguez i des de 2019 amb la col·laboració de Loli Zazou, converteixen els dijous en una visita obligatòria la qual té un concepte mes urbà on et trobaràs artistes, deejays i productors de l'Old School i de les noves tendències com ara Steve Lean, Mc buseta, Maseo ... BcnOrDie li dona als dijous la versió de la Barcelona canalla

Per la seva banda, Tarantos Club que acaba de fer els seus 5 anyets com a club de pop rock indie i consolidant la sala amb una identitat pròpia, aquesta pilotat pel nostre resident Kerito-, l'incombustible Joe Cabana dj emblematic amb un rang tan ampli musical de gèneres diversos que és impossible saber en què et sorprendrà cada vegada ja que no para de reinventar-se, líder en les formacions serial killerzs, colossvs i diplomathics,, Bulma Beat -que ha esvalotat les pistes de sales amb les seves residències a Apolo, Boulevard i ultrapop, agafa els comandaments dels dimecres en un esdeveniment nou #ILOVE89 S best of 80s & 90s

Comptem amb les residències de dj’s com Hal 9000, Maadraassoo, Legoteque, tots reconeguts en sales alternatives.

Dos ambients esquitxats amb la major selecció de música ballable de qualitat, tots els dies de l'any, fins a la matinada i per només 10 € l'entrada. I per si fos poc, oferim descomptes als nostres clients mitjançant flyer virtual o Facebook: entrada gratuïta fins a la 2:30 h, de diumenge a dijous, i per 5 € els divendres, dissabtes i vigílies de festius.

Per altra banda, en el terreny de les sessions de discoteca es comptarà amb un planter de djs residents de primer ordre, com són:

Hal9000 – 2006 va ser L'any en què va començar l'Odissea per Hal9000; on va començar a punxar a la sala BeCool, Dipòsit Legal o el Fantàstic Club. Des de les més guitarres brutes, fins el so més Britpop, passant per l'Indie més contundent a l'electrònica més actual. És difícil mostrar-se indiferent a una de les seves sessions. Fins La data, s'ha passejat per un munt de discoteques de ot el país com Razzmatazz, Apolo, La [2] de Nitsa, BeCool, Sidecar, KGB, l'Ajuntament, BeGood, Pujar, Manchester Bar, Démodé, Fantàstic (Barcelona), Salamandra 1 i 2, Dipòsit Legal (Hospitalet), Clap, Teatre, Centre, 54 (Mataró), i Cau, sopant Zero, Loop (Tarragona), Pasternak (Vic), Stroika (Manresa), Pilée, Oniria (Reus) de 2046 (Granollers), Insitu (Andorra), Blas, Hit Me, Balboa (Sabadell), Faktoria d'Arts de Berlín, Velcro, Vynil (Terrassa), Arrikitown (Cornellà), Rubik (Vilassar), Cloe (Girona), Els Paul (Lleida), Nylon (València), Estèreo, Bizz'art, REM (Múrcia), Kraken (Alacant), Soho (Gijón), Blend (Corunya), Zeppelin, Radiola, Malababa (Castelló), Murri (Toledo), Kursaal (Donosti), Palau d'Esports Arena (Bilbao), Heineken / Marco Aldany Pirandello 1 i 2, Vuit i Mitjà, Elàstic, Nells (Madrid). A més a més, ha telonejat o tancat concerts de The Horrors, The Vaccines, Crystal Fighters, These New Puritans, Infadels, Love Of Lesbian, Triángulo de Amor Bizarro, We Are Standard, Polock, La Habitación Roja ... festes de Gràcia el 2012, 2013, 2014, Festival de Let 2009 i 2011 (Hospitalet), Festimad 2011 (Madrid), Embassa't 2010 i 2012 (Sabadell), i Palmfest 2013 (Tarragona). També esta el càrrec dels comandaments de Cooltura 9000, Programa de ràdio que es realitza tots els dimarts a Cooltura FM a les 21h. 

Glass Hat – Déu beneeixi l’heterodòxia. A mig camí entre el músic, el “punxadiscs” i el showman, dj Glass Hat és una de les vacunes més saludables contra la uniformitat i la reducció snob que intoxica amb massa freqüència les nits de la nostra ciutat. Perquè en un món tan esclau de les noves tendències, resulta imprescindible una figura com la de Glass Hat. Sense complexos i exhibidor d’una amplitud de mires panoràmica, extreu art d’allò quotidià i converteix les seves sessions en una celebració de les últimes dècades de la música popular dels 60s, 70s, 80s, 90s i d’estils com el pop, rock, indie, el house, el dance, el nudisco, la new wave i el lounge, que es donen la mà sense rancúnies. Dimarts a la nit les guitarres i l’electrònica s’estimaran.     

Bulma Beat -  Les nits de dimecres estaran a càrrec d’una de les djs més estimades del nostre país, i especialment vinculada al grup Mas i Mas des que va començar a punxar al club Moog recuperant els hits més mítics dels 80 per marcar tremendament el caràcter de la sala Villarosa. Des de llavors, ha seguit en l’escena de clubs de la ciutat, sense encasellar-se en cap estil musical, apostant pels sons més eclèctics –des dels 70s fins l’R&B, el rock, el pop, el house, el nu disco o l’EDM, entre altres–. Les seves residències a les sales Jamboree i Boulevard són sonades, però també se l’ha pogut escoltar a les mítiques festes Cupcake de la sala Apolo –que es van convertir en un referent els dijous a la Ciutat Comtal–, al City Hall, al Sidecar, a l’Otto Zutz o a l’Ocaña, entre un llarguíssim etcètera.  

Dj Kerito – Des de la seva arribada a Barcelona fa uns anys, Dj Kerito no ha cessat en la seva intenció de transmetre el seu amor per la música a tots els mortals. La seva principal motivació és fer gaudir la pista de ball i empènyer-la al moviment sense pietat a través dels millors temes indie, el rock dels 60s i 70s pels moments més psicodèlics, els hits electrònics i ballables dels 80s o les grans cançons que ens van deixar les dècades dels 90s i 00s. Després de passejar-se amb èxit per La [2] de l’Apolo, Sidecar, Fantástico, Plástico, Minusa... li arriba el torn a Tarantos Club!

Joe Cabana – Els dijous estaran liderats a la cabina per Joe Cabana, un dj amb un rang de gèneres tan diversos que és impossible saber amb què ens sorprendrà a cada moment. Per això s’amaga rere diversos àlies, com The Diplomatics o Pink Doves, que li permeten donar regna solta a la seva imaginació i llibertat de reinventar-se contínuament, combinant la seva faceta més clàssica amb la més avantguardista. La seva àmplia trajectòria inclou 3 discos de llarga duració com a dj i teclista del grup O.S.D, la direcció de diversos espais radiofònics i la programació i direcció artística de diverses sales, com Liquid o La Boîte Barcelona. Un dels grans.    

 

Concerts: de 00h a 02h

Sessions de djs: a partir de les 02h

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2024 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats